2 timer gratis parkering med skiltgjenkjenning
 

Vi har over 800 parkeringsplasser i parkeringshuset og utendørs. Alle våre kunder får 2 timer gratis parkering. Det koster 20,- per påbegynte time etter dette.
Ved skiltgjenkjenning starter og stopper parkeringen automatisk ved inn- og utkjøringen.

  1. Ved ankomst trenger du ikke gjøre noe

  2. Ved avreise kan du velge mellom flere produkter & tjenester:

Vår anbefalte løsning:

Hvis du ikke benytter app eller automat ved avreise, så kan du velge Park & Go. Da trenger du ikke foreta deg noe på stedet. Produktene har en ekstra kostnad.
Velg mellom to produkter:


Merk: Dersom du står parkert utenfor senterets åpningstid vil gratistiden ikke gjelde og det er betaling fra første stund. 

For brukere som ikke kan laste ned appen i norske Appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.

APCOA FLOW-appen kan lastes ned her: 

App Store: TRYKK HER 
Android/Google Play: TRYKK HER 

App Stores Google Play


Ved spørsmål, kontakt APCOA Support.

 

Ladepunkter for elbil

Vi har åtte ladere i parkeringshuset. I tillegg til fire ladere under tak i bygg A. Du betaler enkelt via Bilkraft-appen eller med Vipps.

Tesla-ladere

Tesla-ladere har vi også! Ikke nok med det, så er ladeanlegget på Liertoppen et av de største Tesla har i Europa. Liertoppen er stolte over å få være det første stedet i Norge med V3-stasjon. Det nye V3-anlegget har CCS-kontakt, og eier du en Model S eller X vil du også kunne bruke V3-anlegget, om du har et CCS-adapter.