Christiania Belysning

Åpningstider

I dag
10–21
man–fre
10–21
lør
10–18
søn
Stengt

OM CHRISTIANIA BELYSNING

Vi er belysningsspesialister som jobber hver dag for bedre belysning i norske hjem. Hos oss får du et solid utvalg lamper og belysningsprodukter - alt fra de gode basisproduktene til smykkene som innreder hjemmet. Vi fører internasjonalt anerkjente merkevarer som Louis Poulsen, Flos, &Tradition, Secto Design, Northern, Le Klint og Antidark. Godt lys handler om samspillet mellom lampene, og plasseringen av disse i rommet, samt valg av lyspære. I Christiania Belysning møter du kompetente ansatte som alle er sertifisert i belysning, og bistår deg gjerne med alt du måtte lure på om belysning. I tillegg tilbyr vi en digital tjeneste kalt Lysplanlegging, der du møter en lysplanlegger som hjelper deg med valg - og plassering av lamper i ditt hjem, alt etter ditt behov og budsjett. Sammen gjør vi veien til god belysning enklere. * Finner du en lampe i nettbutikken som de ikke har i butikk? Fortvil ikke, du kan også kjøpe varer fra nettbutikken hos oss i butikk. Vi legger inn bestillingen for deg og du vil få varen sendt rett hjem for kun 179 kroner. Enkelt, raskt og greit. Hvis du lurer på noe angående varen eller trenger noen å sparre med før du bestemmer deg, får du samtidig god hjelp fra våre dyktige ansatte.

Christiania Belysning
Vi tar i mot gavekort fra senteret

Hjemme- og sportsartikler · A 2. etasje


Aktive tilbud

Christiania Belysning
-20% på lamper fra Umage
Christiania Belysning

Gjør en god designdeal!

Spar hele 20% på et stort utvalg designlamper fra danske Umage. Nyt godt og lunt lys kombinert med vakkert, bærekraftig design. Gjør en god designdeal hos Christiania Belysning!

Christiania Belysning
Opptil -40% på lamper
Christiania Belysning

Opptil -40% på nydelige lamper!

Våren kommer og det er tid for fornyelse! Nå får du store rabatter på nydelige lamper. Hos oss i 2. etg finner du noe til enhver smak, og til hjem og hytter.

Christiania Belysning
Opptil 40% på leselamper
Christiania Belysning

Opptil 40% på leselamper

Sikre deg en god leselampe til påskeferien! Enten du skal være på hytta eller hjemme har vi leselampene til deg.

Christiania Belysning
-15% på spotter
Christiania Belysning

Få nå -15% på spotter fra Antidark

Få godt lys i hjemmet ditt med elegante og fleksible spotter fra Antidark.

Christiania Belysning
-20% på lamper - Le Klint
Christiania Belysning

Designdeal

Spar 20% på ikoniske Sax lamper og populære Lamella lamper fra Le Klint! Designlampene er laget i Danmark og med stor respekt for godt håndverk og tradisjoner. Gjør en god designdeal på dine favoritter fra Le Klint.