Meny og Mester Grønn fornyes

Denne høsten vil du se flere fornyelser i Bygg A-delen på Liertoppen. Alle de andre butikkene i Bygg A; Synsam, Apotek 1, Net On Net, Vinmonopolet, Life, MIX Milkbar og Ark holder åpent som vanlig under ombyggingsperioden.

Meny skal pusse opp lokalet sitt og butikken vil derfor være stengt fra 6. september frem til åpningsdagen torsdag 12. oktober. Den nye butikken være mer energieffektiv og miljøbesparende. Blant annet skal hele kjøle- og fryseanlegget skiftes, det blir lagt nytt gulv, vegger og tak males, samt at de får ny LED-belysning. 


Gourmet-følelse og lokale matskatter

Butikkutformingen følger det standard Meny-konseptet, men med tanke på hvordan den nye utformingen og belysningen blir, vil det gi en "gourmet-følelse". 

- Vi er blitt enige om å prøve oss mer i gourmet-retningen enn tidligere for å utfordre handlevanene til de kundene vi har i dag og tiltrekke oss nye kunder, sier Truls Mathisen, butikksjef ved Meny Liertoppen.

Kunder vil også se at matutvalget vil få et løft, hvor nye produkter med lokal identitet og en god historie vil finne sted i butikken.

- Vi ønsker å satse på lokale matskatter. Det er noe som ofte går hånd i hånd med gourmet-satsningen og er riktig ihht. Meny sin satsning i disse tider, fortsetter han.

Vi gleder oss til å se den nye butikken og håper at du møter opp på åpningsdagen torsdag 12. oktober kl. 10!

I perioden Meny er stengt er det mulig å hente og sende pakker i Post-brakkene ved parkeringen utenfor butikken f.o.m. 9. september.


Bygg A-delen av Liertoppen fornyes

Også Mester Grønn tar lignende grep og oppgraderer butikken i uke 37 og starten av 38, men butikken holder åpent gjennom hele oppussingen. Åpning av den nye butikken blir 21. september. I tillegg skal inngangspartiet til Bygg A fornyes i løpet av høsten.

Disse oppgraderingene vil bidra til å løfte hele det omkringliggende området i bygg A. Det er gledelig å registrere at leietakere satser tungt på å utvikle konseptene sine hos oss, sier Ole Kristian Seth, senterleder på Liertoppen.