6 sommertrender du vil elske

Behagelig lin, søte blomstermønster og kule stråvesker. Her deler vi 6 av sommerens fineste trender, og viser hvordan du styler dem med enkle grep.

 

Lin on me

Lin er et tidløst, behagelig og slitesterkt materiale som bare blir finere med årene. Sesongens utvalg av linplagg er stort, men øverst på ønskelisten står den klassiske sommerkjolen og elegante dressen. Begge plaggene kan pyntes opp og ned etter anledning, og funker like bra med sneakers og ballerinasko som høye hæler.

Tips! Vil du tone ned det søte og sommerlige uttrykket, kan du style dressen med en mørk overdel, skinnveske og store solbriller.


Linkjole VIC - Dress Match - Veske VIC - Ballerinasko Eurosko - Solbriller B.Young - Ambånd, smykke og hoops Bjørklund - Blomster Mester Grønn

 

Høyt på strå

I sommer ønsker vi oss stråvesker i alle størrelser og fasonger. Stråvesken gjorde comeback for noen sesonger siden og har holdt stand siden. Det er ikke vanskelig å forstå. Den er praktisk, romslig og enkel å bære – og tilfører alle antrekk et hint av romantikk. På fest kan du velge en mer kompakt variant, men på stranden er det go big or go home som gjelder.

Veske HM - solbriller B.Young - Bok Norli  - Askim cider Meny - Frukt Kiwi - Linkjole VIC - Ballerinasko Eurosko - Blomster Mester GrønnDenim on denim

Cowboy-core, med Beyoncé i spissen, har vært vårens store trend-snakkis. Da hun slapp Cowboy Carter-albumet var det plutselig denim on denim, dusker og cowboyboots som gjaldt. Enten du liker stilen eller ei, er olajakken en trygg investering. Den er like fin å kombinere med plagg i denim, bomull og lin, som skinn og merinoull.

 

Linkjole VIC - Dongeri jakke VIC - Veske VIC - Solbriller B.Young - Blomster Mester Grønn

 


Buy yourself flowers

Søte blomsterprint hører sommeren til. Lek deg med diskrete eller fargesterke mønstre, gjerne i kombinasjon med ballongermer, rysjer og krager som gjør litt ut av seg. Bærer du en statement-topp, er det fint å balansere den med et ensfarget dongeriskjørt eller lyse dressbukser.

 

Bluse B.Young - Skjørt B.Young - Hvite sneakers Eurosko - Prada solbriller Synsam Stilige striper 

Striper og krager er i vinden som aldri før, og vi liker dem best på komfortable bomullskjoler med litt lengde. Kjolene kan du style med hvite sneakers, espadrilles eller flate sandaler. Eller du kan la deg inspirere av store motehus som Miu Miu og Chanel, som styler striper og krager med minishorts- og skjørt på catwalken.

Kjole VIC - Sandaler Shoeday - Hatt B.Young - Solbriller B.Young - Veske VIC - Skjerf VIC - Armbånd, smykke og hoops BjørklundFields of gold

Smykker i gyldne toner er like aktuelt i år som i fjor. De er lekre til solbrun hud, bare ben og avslappede antrekk i lin og bomull. Gå for et enkelt armbånd eller halskjede i kombinasjon med stilrene hoops, eller kombiner flere varianter – gjerne i ulike tykkelser og størrelser – så skaper du et lekent spill i stylingen.

Linkjole VIC - Solbriller B.Young