10-21 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER

Vintermoro ute og inne

Publisert: 08.02.2018

Pakketips og aktiviteter til en vellykket vinterferie, uansett værmelding. 


Vinterferien ­– en hel uke som står klar til å la batteriene lades og gjøre akkurat det du og barna har lyst til. Mange tar turen til fjellet og hytta, og når værgudene står oss bi er det få ting som er bedre enn å tilbringe dagene utendørs. Men vi vet at det kan være lurt å ha en reserveplan som sikrer morsom innekos – og ikke minst noe vi kan fylle kveldene med – som kanskje ikke er en TV-serie? Derfor pakker vi med oss disse nyhetene før vi setter kursen mot fjellet. 

SHOP0128_Remseelementer_EasiestWay_vinterferie_Liertoppen_remseelement_1

Topptur på randonée, aking i bakken, bygging av snøborg, skigåing, snowboard – det er så mye man kan leke seg med i vinterfjellet! Utstyrsbehovet varierer etter hvilken aktivitet du skal utføre, fra null utstyr til full pakke. Så lenge man kler seg godt, er det bare å kose seg.

SHOP0128_Remseelementer_EasiestWay_Vinterferie_Liertoppen_remseelement_2
SHOP0128_Remseelementer_EasiestWay_Vinterferie_Liertoppen_remseelement_3

Det lanseres nye brettspill hele tiden, så sikre dere noen å teste ut! Baking kan være sosialt, og krever ikke nødvendigvis mye kjøkkenutstyr. Begeistringen blir dessuten stor når man setter frem nybakte kakestykker. Og kanskje det blir en spøkelseshistorie når mørket faller på? Inspirasjon finner du i bokhandelen. 

SHOP0128_Remseelementer_EasiestWay_Vinterferie_Liertoppen_remseelement_4

 

* Med forbehold om utsolgte eller utilgjengelige varer