10-21 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Normal åpner på Liertoppen kjøpesenter!

SoMe_åbning_centre_Liertoppen-Senter

Normal, som selger helt normale varer til helt unormale priser, har på bare fem år vokst til en kjede med over 100 butikker. Etter en suksessrik oppstart fortsetter ekspansjonen til store deler av Norge – et av de neste stoppene blir Lier, hvor Normal åpner på Liertoppen den 1. november.

Stor åpningsfest
Normal åpner på Liertoppen Kjøpesenter torsdag 1. november. Når dørene åpnes, blir det en kjempestor åpningsfest – en tradisjon som følger med fra Danmark. Kundene kan se frem til massevis av goodiebags, konkurranser og ikke minst: Verdens beste hjemmelagde suppe.

- Vi gleder oss til å gi kundene i Lier en fantastisk handleopplevelse, hvor de kan kjøpe merkevarer til faste lave priser. Vi er helt overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra glade kunde. Det blir utrolig spennende å se om kundene i Lier tar like godt imot Normal-konseptet, sier Jesper Brandt.

En morsom og spennende butikkopplevelse
Normal er mye mer enn bare faste og lave priser på dagligdagse merkevarer. Det er også en annerledes og interessant butikkopplevelse, med regelmessige nyheter. For eksempel kan en finne merkevarer som en typisk kun finner i utlandet. Det kan være brusen du kjenner igjen fra amerikanske tv-serier, eller akkurat den sjokoladen du ikke kan glemme fra forrige ferieopphold.

- Målet er at du som kunde skal få en unik opplevelse hver gang du besøker vår butikk. Derfor får vi utover vårt faste sortiment hele tiden nye varer inn, noe som gjør hvert besøk spennende og morsomt, en ny oppdagelsesferd for hvert besøk, fortsetter Torben Mouritsen.

Fakta:
• Normal kjøper merkevarer fra hele EU, varene kjøpes der prisen er best.
• Blandt varene finner en produkter fra kategorier som personlig pleie, husholdningsartikler, kosmetikk, dyremat, skrive- og kontorartikler, helsekost, drikkevarer mm. Utvalget omfatter mer enn 2.500 varenumre. Det vil alltid være et stort, fast sortiment av varer, som løpende suppleres med nye merkevareprodukter.
• Normal åpnet sin første danske butikk i april 2013.
• I dag består kjeden av 90 butikker lokalisert i Danmark, 38 i Norge, 19 i Sverige og 3 i Nederland.
• Følg med på normals facebookside for nærmere informasjon om åpningsfesten: www.facebook.com/NormalNorge/

Publisert: 21.09.2018 13:46 Forfatter: Nassira El Amrani