10-21 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Christiania Glasmagasin

Hus og Hjem

Plassering:Bygg B 1 etg

Telefon:46 63 63 10

Åpningstider:10:00 - 21:00 (18:00)

På alles bord siden 1739

Christiania GlasMagasin var opprinnelig et lagerutsalg for glassverkene i Norge for over 250 år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli en moderne butikkjede med et bredt utvalg av glass, porselen, kjøkkenartikler og gaver.

Våre butikker bugner av alt du trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet- fra veldreide glass fra Hadeland Glassverk som setter en ekstra spiss på vinen, til delikate porselensserviser fra Porsgrund Porselen som gjør seg bra på bordet til både hverdag og fest!  I tillegg kan vi friste med kvalitetsprodukter slik som blant annet bestikk, kniver, kasseroller, kaffekanner og stavmiksere fra merkenavn som Stelton, Georg Jensen, Høyang-Polaris, Bamix osv.

I tillegg er vi stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for dem som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser brudeparets ønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på, og den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker hvor man vil få kyndig veiledning av våre ansatte. Listen kan også registreres på internett. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet! Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk og tilbud om gullmedlemskap i vår kundeklubb.

 Velkommen innom for en hyggelig handel!